Web prodavnica HUROM Srbija by Sirovahrana specijalizovana je za on line prodaju visokokvalitetnih sokovnika za hladno ceđenje brenda HUROM, OMEGA a od nedavno, i KUVINGS.

Prodavnicu održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brendo i autorka bloga sirovahrana.rs  i Olivera Rosić s ljubavlju


- Ceđenje sokova u kvalitetnim sokovnicima za hladno ceđenje i njihovo svakodnevno korišćenje donosi mnoge zdravstvene dobrobiti za celu porodicu. Hurom, Omega i Kuvings sokovnici veoma efikasno cede korenasto povrće kao šargarepu, celer, cveklu, kelerabu, tako i zeleno lisnato povrće, pšeničnu travu i izdanke. Ispijanje sveže ceđenih sokova je sjajan način da unesete mnogo punovrednih hranljivih sastojaka i enzima kroz živi, hladno ceđeni sok.

 Za sve savete oko odabira proizvoda, kupovine molim da se obratite na telefon/viber 063/310584, Skype oliverar, ili email oliverar@gmail.com.

Sve uređaje možete kupiti pouzećem, kao i uplatom po predračunu za firme.

Važno obaveštenje: 

Poštovani kupci i korisnici Hurom sokovnika, rezervne delove kao i servis za Hurom sokovnike obezbedjujemo samo za kupce zvaničnog uvoznika Enzita d.o.o. kao i njihove ovlašćene promotere.Zbog velike potražnje za servisom i rezervnim delovima nastojimo da kao deo sistema zvaničnog uvoza Hurom sokovnika u Srbiji i dalje budemo efikasni i obezbedimo svu potrebnu podršku nakon kupovine.

Ukoliko ste Vaš Hurom sokovnik nabavili kod nekog drugog prodavca, molimo Vas da se obratite tom prodavcu za sve potrebne usluge u vezi sa servisom i rezervnim delovima. Hvala na razumevanju.
Što se tiče rezervnih delova za Kuvings sokovnike, za sve kupce Kuvings-a u Srbiji obezbedili smo uvoz rezervnih delova, što treba imati u vidu prilikom odlučivanja za kupovinu!!!