O Prodavnici

Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".
facebookLinkedinyoutube  

Web prodavnica HUROM Srbija by Sirovahrana specijalizovana je za on line prodaju visokokvalitetnih sokovnika za hladno ceđenje brenda HUROM i OMEGA.

Prodavnicu održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brendova Hurom i Omega i autorka bloga sirovahrana.rs 

- Ceđenje sokova u kvalitetnim sokovnicima za hladno ceđenje i njihovo svakodnevno korišćenje donosi mnoge zdravstvene dobrobiti za celu porodicu. Hurom i Omega sokovnici veoma efikasno cede korenasto povrće kao šargarepu, celer, cveklu, kelerabu, tako i zeleno lisnato povrće, pšeničnu travu i izdanke. Ispijanje sveže ceđenih sokova je sjajan način da unesete mnogo punovrednih hranljivih sastojaka i enzima kroz živi, hladno ceđeni sok.

 Za sve savete oko odabira proizvoda, kupovine molim da se obratite na telefon/viber 063/310584, Skype oliverar, ili email oliverar@gmail.com.

Sve uređaje možete kupiti i na odloženo plaćanje - čekovima građana, kao i uplatom po predračunu za firme.