O prodavnici - NOVO!

Još krajem 2022 godine krenule su turbulentne promene i neki omiljeni, dugo prisutni i najviše ocenjeni brendovi, poput Hurim sokovnika zaustavili su prodaju rezervnih delova u Srbiji zbog promenjene poslovne politike i drugih razloga, kao npr. česte promene i izlazak novih modela;

Pomno pratim situaciju sa uvozom, i želim da napravim jedan osvrt na trenutne mogućnosti za sigurnu kupovinu kvalitetnih i dugotrajnih kuhinjskih uređaja za Vašu zdraviju kuhinju.

Neću uzimati u obzir crno tržište, zato što je kupovina mimo zvaničnih uvoznika veoma rizična i usluge servisa će, u takvom slučaju, biti teško dostupne. Hurom sokovnici stižu iz redovnog uvoza, ali problem koji se jasno vidi je sledeći: Stižu samo sokovnici, a ne i rezervni delovi, umesto pune, dugotrajne garancije na motor prodavci daju samo zakonski, obavezan garantni rok od 2 godine, a rezervni delovi nisu uopšte dostupni, tako da se može dogoditi da usled nemogućnosti da nabavite rezervni deo za svoj sokovnik, imate nov sokovnik koj ne možete da koristite; Iz tog razloga, proglašavaju se rasprodaje i akcije sa velikim sniženjima cena, ali kada upitate za servis i rezervni deo dobićete odgovor da nije dostupno. Iz toga razloga odlučila sam se da u ponudu uvrstim i izvanredne vertikalne sokovnika brenda Kuvings za koji je obezbedjena dugotrajna garancija i svi potrebni rezervni delovi. Pa koji je bolji, zaista?

Hurom je nesporno zauzeo znajčajno mesto u našim kuhinjama i osvojio srca ljubitelja sokova od voća i povrća. Ali, obzirom da je redovan uvoz rezervnih delova uvoznika sa kojim sam sarađivala zaustavljen usled zaokreta u poslovnoj politici zvaničnog distributera, odlučila sam se da poklonim više pažnje sokovnicima Kuvings , svetskom brendu kućnih i profesionalnih sokovnika.

Kuvngs je brend poznat po izuzetno kvalitetnim sokovnicima koji se proizvode kao i Hurom u pogonima u Južnoj Koreji i zadovoljavaju najstrože kriterijume kvaliteta.

Kućni i profesionalni modeli, sa dugotrajnom i sigurnom garancijom kao i obezbeđenim rezervnim delovima, Kuvings zaslužuje da zauzme mesto koje mu pripada u kategoriji zaista vrhunskih sokovnika za zahtevne i izbirljive kupce. Osim na prodavnici u okviru mog bloga, u kategoriji Kuvings ove sokovnike za hladno ceđenje možete potražiti i na novoj brend-store on line prodavnici SmartKitchen  Naravno, uvek uz poklone kao što su e-knjige recepata, vrećice za mleko i ostale korisne sitnice :) 

Molim kontaktirajte me za sva dodatna pitanja i nedoumice

S ljubavlju,

Olivera Rosić