Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  O Prodavnici  |  Recepti sirove hrane

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine  |  Hurom - pitali ste nas

  
  
  
  
 Slika Hurom HP

     


Hurom HP

Cena: € 340,00

 Boja: Bela - White

 

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Novi model iz porodice HUROM sokovnika sada je dostupan i u ponudi našeg web shopa Hurom-Srbija.com

Malih dimenzija, lagan, idealan je za personalnu upotrebu, za samce - zauzima malo mesta na vašoj kuhinjskoj ploči; Takodje je pogodan i za manje porodice za kvalitetno i efikasno cedjenje manjih količina soka. Ovo je naslednik ekonomičnog i efikasnog sokovnika Hurom HQ kojeg više nemamo u ponudi.

Poboljšana tehnička rešenja, efikasnost u radu - otklonjeni neki uočeni nedostaci iz prethodnih serija - kao na primer, problem sa magnetom u poklopcu sokovnika koji je često bio uzrok zastoja u pokretanju motora....

Predstavljamo vam 

HUROM HP Slow Juicer

Dopadljiv dizajn: Novi HP sokovnik za hladno ceđenje – HP ima suptilan, blago zakrivljen oblik koji će se svima dopasti. To je kompaktan, mali sokovnik za ličnu upotrebu, ali je takodje pogodan i za manje porodice, a mogu ga koristiti i profesionalci koji nemaju veliki obim prometa cedjenih sokova.

Tehnologija sporog (hladnog) cedjenja : Model HP ima samo 43 obrtaja u minuti, i zapravo imitira cedjneje na ručnom sokovniku. Ova patentirana tehnologija hladnog cedjenja obezbedjuje da sok ostane svež i u svom najprirodnijem stanju čak i ako ga pripremate unapred.

Ukus soka: Hurom je decenijama radio na usavršavanju tehnologije cedjenja tako da se dobije perfektan ukus svežeg i hranljivog soka koji zadržava sve žive enzime, vitamine i minerale iz povrća, zeleniša i voća.

Količina dobijenog soka: Prinos soka iz kvalitetnih namirnica je visok, zahvaljujući jedinstvenom obliku svrdla za hladno cedjenje koji će iscediti svaku kap soka, dok će pulpa iza cedjenja biti veoma suva. Ovo je naročito važno kada koristite skupo, organsko povrće, a želite da iskoristite maksimum, kako za sopstveno zdravljo tako i maksimalno korišćenje organskih namirnica koje su po ceni skuplje od konvencionalno gajenih.

Jednostavno čičćenje: Tokom procesa cedjenja, unutrašnje četkice koje se okreću unutar komore čiste zidove komore i cediljke u isto vreme, smanjujući zapušavanje sita i povećavajući efikasnost cedjenja. HP model takodje može da se brzo sastavi i rastavi radi pranja, što  vreme potrebno za pranje značajno smanjuje (jako bitno – komplikovano sastavljane i rastavljanje sokovnika  obično vas odvraća od cedjenja)

Dimenzije: LxWxH (mm): 191 x 177 x 394

Boja: bela

Brzina (Okretaja u minuti): 43

Težina: 4,3 kg

Motor: 150 W

Kapacitet posude za sok: 350 ml

Garancija na motor: 5 godina

Servis obezbedjen u Beogradu u garantnom, i van garantnog roka.

Poklon: vrećica za filtriranje biljnih mleka

Detaljno Uputstvo za upotrebu sokovnika na Srpskom jeziku dostupno je za naše kupce u .pdf formatu

Uputsvo za upotrebu u .pdf formatu šaljemo Vam nakon kupovine

 

Hurom sokovnik - sklapanje

Hurom sokovnik - čišćenje

Za dodatni info molimo zovite Viber: (Srbija) 63 310584 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak - Subota, 9:00 - 19:00Informacije o proizvodu


Kategorija: HUROM HP

Brend: HUROM


  
  

  

Brendovi

  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?