Viber (Srbija) 063/310584; tel.060/3105840; tel:022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  O Prodavnici  |  Recepti sirove hrane

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine  |  Hurom - pitali ste nas

  
  
  
  
 Slika Hurom HW Professional

     


Hurom HW Professional

Cena: € 1.267,00

Na zalihama

troškovi isporuke nisu uključeni

Cena u dinarima: 148240 din

Po prvi put na našem tržištu – sokovnik za hladno ceđenje za profesionalce!

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

 

KVALITETNI MATERIJALI – Nerđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uslove rada (težina sokovnika je 9 kg)

 

Važno obaveštenje: 

Poštovani kupci i korisnici Hurom sokovnika, rezervne delove kao i servis za Hurom sokovnike obezbedjujemo primarno za kupce zvaničnog uvoznika Enzita d.o.o. kao i njihove ovlašćene promotere.Zbog velike potražnje za servisom i rezervnim delovima nastojimo da kao deo sistema zvaničnog uvoza Hurom sokovnika u Srbiji i dalje budemo efikasni i obezbedimo svu potrebnu podršku nakon kupovine.


BPA FREE – Komora i ostali delovi koji dolaze u dodir s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

 

Sokovnik za komercijalnu upotrebu.

 

Namenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelima. U svakom komercijalnom okruženju uspešno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promeniti boju i ukus, imati penu i neželjene komade voća i povrća kao ni odvajanje sastojaka u samoj čaši.

 

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspešan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nerđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno pa tako i dugoročno izdržljivo. Prednost  ovog profesionalnog sokovnika je i LED panel sa svetlosnim označavanjem operacijai koje su u toku. Delovi sokovnika u kojima se cedi sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik hemijske kontaminacije soka, a svrdlo i delovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosečne.

 

Sokovnik dolazi s 3 komore za ceđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuva neprekidno korišćenje budući da samom zamenom komora neometano nastavljate s radom. Ukusi od prethodnog ceđenja time se ne mešaju s ukusima novog soka. Ne gubite vreme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobijate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

 

Hurom sokovnike karakteriše FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korišćenja jedne komore za ceđenje u nju uspite vodu i upalite motor pa propustite vodu iz komore. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.

Brzo i lako!

Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korišćenja.

 

Specifikacija:

 

Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)

Veličina posude: 850ml

Broj sita: 3 sitna sita i 1 krupno sito

Dodaci: 3 komore, 2 posude – za sok i pulpu, 2 četke za čišćenje

Voltaža: 220-240 V

Potrošnja energije: 150W

Brzina motora: 43 obrta u minuti

Garancija: 1 godina

Hurom sokovnik - sklapanje

Hurom sokovnik - čišćenje

Viber (Srbija) 063/310584; tel.060/3105840; tel:022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak - Subota, 9:00 - 19:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Hurom HW serija

Brend: HUROM


  
  

  

Brendovi

  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?