Viber (Srbija) 063/310584; tel.060/3105840; tel:022/825025  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas  |  O Prodavnici  |  Recepti sirove hrane

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine  |  Hurom - pitali ste nas

  
  
  
  
 Slika Rezervni delovi za Hurom sokovnike

     


Rezervni delovi za Hurom sokovnike

Poštovani kupci i korisnici Hurom sokovnika, rezervne delove kao i servis za Hurom sokovnike obezbedjujemo samo za kupce zvaničnog uvoznika Enzita d.o.o. kao i njihove ovlašćene promotere.Zbog velike potražnje za servisom i rezervnim delovima nastojimo da kao deo sistema zvaničnog uvoza Hurom sokovnika u Srbiji i dalje budemo efikasni i obezbedimo svu potrebnu podršku nakon kupovine.

Ukoliko ste Vaš Hurom sokovnik nabavili kod nekog drugog prodavca, molimo Vas da se obratite tom prodavcu za sve potrebne usluge u vezi sa servisom i rezervnim delovima.
Ako rezervni delovi nisu dostupni kod Vašeg prodavca, pošaljite upit sa fotografijom rezervnog dela uvozniku Enzita na email: info@enzita.rs

Ekstra savet od Olivere:

Ako imate  stariji model Hurom sokovnika, verovatno će biti teškoća da pronadjete odgovarajući rezervni deo u Srbiji;

Pogledajte ovu šemu delova Hurom sokovnika,  i kada ustanovite koji vam je deo potreban, potražite ga na sajtu, imajući u vidu model vašeg sokovnika i deo koji tražite.https://myvegekitchen.com/product-category/hurom-spare-parts/

Ukoliko pronadjete deo koji vam je potreban, poručite on line, platite karticom ili PayPal-om i sačekajte da rezervni deo stigne na Vašu adresu.

Važna napomena: hurom-srbija.com nije u mogućnosti da za vas nabavlja rezervne delove po zahtevu, molim vas da proces poručivanja obavite samostalno.

U gornjem desnom uglu na ovoj stranici možete izabrati i valutu srpski dinar, i uobičajeno izvršiti plaćanje svojom bankarskom karticom - visa ili master card koju ste dobili od banke prilikom otvaranja računa, ili platite svojim PayPal nalogom.


Viber (Srbija) 063/310584; tel.060/3105840; tel:022/825025 - Poručivanje telefonom
Ponedeljak - Subota, 9:00 - 19:00Informacije o proizvodu


Kategorija: HUROM rezervni delovi

Brend: HUROM


  
  

  

Brendovi

  

  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?